Acoperiș fotovoltaic de înaltă calitate

Transformă-ți acoperișul într-o sursă de energie verde!

Descoperiți o soluție inovatoare și sustenabilă pentru producția proprie de energie electrică, direct de pe acoperișul casei dumneavoastră. La Electro Clip Map, suntem dedicați furnizării celor mai avansate și eficiente acoperișuri fotovoltaice, care transformă lumina solară în electricitate curată și regenerabilă.
Beneficiile utilizării acoperișurilor fotovoltaice sunt incontestabile. Nu doar că veți economisi semnificativ la facturile de energie electrică, dar veți contribui și la protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Panourile noastre fotovoltaice de înaltă eficiență și durabilitate sunt concepute pentru a rezista chiar și în cele mai severe condiții meteorologice, asigurându-vă o sursă de energie neîntreruptă pe termen lung.

Tipuri de panouri

Sistem integrat în acoperiș NICER X
Acoperiș fotovoltaic montat încastrat cu cea mai mare eficiență a costurilor.
Acoperis fotovoltaic NICER-X
Cum functioneaza?
Pe șinele de acoperiș sunt amplasate șine verticale. Modulele sunt introduse în șinele verticale. Modulele sunt fixate prin intermediul unui mecanism de blocare prin snap-lock. Dezasamblarea ulterioară este posibilă fără restricții.

Detalii la telefon: 0728 904 774

.

Detalii la telefon: 0728 904 774

Sistem integrat în acoperiș LEVEL
Acoperiș fotovoltaic suprapus pentru acoperire pe toată suprafața.
Acoperis Fotovoltaic LEVEL, casa verde 2023
Cum functioneaza?
Cârligele de prindere sunt înșurubate pe șipcile acoperișului. Pe ele sunt montate șinele de etanșare. Modulele fotovoltaice sunt montate. Demontarea ulterioară este posibilă fără restricții.
Sistem integrat în acoperiș MATCH Slate
Acoperiri complete de acoperiș sau în combinație cu învelișuri de acoperiș lucioase.
Acoperis fotovoltaic MATCH SLATE
Cum functioneaza?
Sistemul este construit pe o șipcă convențională de acoperiș. Modulele fotovoltaice sunt fixate pe acoperiș cu cârlige discrete MATCH și formează o tranziție fără sudură la marginile acoperișului, prin care nu este necesară nicio lucrare de tablă la fața locului.

https://www.traditionrolex.com/25

.

Detalii la telefon: 0728 904 774

Vrei un acoperiș fotovoltaic?

Completează formularul și unul din consultanții noștrii te va contacta curând.

  Garanții

  Garantii puternice pentru Acoperișurile Fotovoltaice Electro Clip Map!

  Garanție a performanței: Suntem atât de încrezători în calitatea și eficiența produselor noastre încât oferim o garanție de performanță de 25 de ani pentru Acoperișurile Fotovoltaice Electro Clip Map. Aceasta înseamnă că sistemul tău va funcționa optim și va produce energie verde pe termen lung, asigurându-ți economii semnificative și independență energetică.

  Garanție a durabilității: Construite folosind materiale de cea mai înaltă calitate, Acoperișurile Fotovoltaice Electro Clip Map sunt proiectate să reziste în fața condițiilor meteorologice variate. Suntem atât de încrezători în rezistența produselor noastre încât oferim o garanție de durabilitate de 30 de ani. Fii liniștit, investiția ta va fi protejată pentru o perioadă lungă de timp.

  Garanție a economiilor: Promitem că vei economisi bani considerabili în urma instalării Acoperișurilor Fotovoltaice Electro Clip Map. În cazul în care economiile tale nu ating nivelurile promise, vom compensa diferența! Garantăm că vei beneficia de o scădere semnificativă a facturii la energie electrică și de o rentabilitate rapidă a investiției tale

  Garanție a satisfacției: Suntem dedicați satisfacției clienților noștri. Dacă, în primele 90 de zile de la instalarea Acoperișurilor Fotovoltaice Electro Clip Map, nu ești pe deplin mulțumit de performanță sau de beneficiile obținute, vom face tot posibilul să remediem situația.

  Avantaje

  1.

  Eficiență energetică maximă:
  Panourile fotovoltaice integrate în acoperișul dumneavoastră transformă lumina soarelui în energie electrică, reducându-vă dependența de energia din surse tradiționale și ajutându-vă să economisiți la facturile de energie.

  2.

  Flexibilitate și versatilitate

  Acoperișurile noastre fotovoltaice pot fi adaptate la o gamă largă de structuri arhitecturale și sunt instalate pe acoperișuri noi. Indiferent de dimensiunea sau formă acoperișului dumneavoastră, putem crea o soluție personalizată care se potrivește perfect.

  3.

  Durabilitate și rezistență
  Utilizăm materiale de înaltă calitate, rezistente la intemperii și la uzură, care garantează o durată lungă de viață a acoperișului dumneavoastră fotovoltaic. Suntem angajați să vă furnizăm o soluție durabilă, care să fie rezistentă în timp și să vă ofere beneficii pe termen lung.

  4.

  Integrare estetică
  Acoperișurile noastre fotovoltaice sunt concepute pentru a se integra perfect în aspectul estetic al casei dumneavoastră. Avem în vedere aspectele designului și vă oferim o gamă largă de opțiuni estetice, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită soluție care să se potrivească stilului dumneavoastră.

  5.

  Ecologie și sustenabilitate
  Folosirea energiei solare reduce emisiile de gaze cu efect de seră și contribuie la protejarea mediului înconjurător. Acoperișurile noastre fotovoltaice sunt o alegere ecologică și sustenabilă, care vă permite să jucați un rol activ în lupta împotriva schimbărilor climatice.

  Procesul de instalare

  Sistem integrat în acoperiș NICER X
  Sistem integrat în acoperiș LEVEL
  Sistem integrat în acoperiș MATCH Slate

  Transformă-ți casă într-un adevărat producător de energie regenerabilă!
  Explorează acum soluțiile noastre inovatoare, care îți permit să instalezi un acoperiș fotovoltaic pe casa ta.

  Cum poți beneficia de un acoperiș fotovoltaic?

  Primul pas în procesul de transformare a acoperișului tău într-o sursă de energie verde este să discuți cu un specialist. La Electro Clip Map, avem o varietate de modele și opțiuni disponibile pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale. Fiecare acoperiș fotovoltaic este proiectat cu atenție pentru a oferi performanță maximă și o integrare perfectă în designul casei tale. Ai posibilitatea să alegi dintre diferite dimensiuni, culori și stiluri, astfel încât să obții un acoperiș fotovoltaic care să se potrivească perfect cu casa ta.
  După ce ai explorat gama noastră de acoperișuri fotovoltaice și ai identificat modelul potrivit, următorul pas este să contactezi echipa noastră de specialiști. Aceștia îți vor oferi informații detaliate despre produsele noastre și îți vor furniza un deviz personalizat în funcție de specificațiile casei tale. Echipa noastră de experți are cunoștințe extinse în domeniul acoperișurilor fotovoltaice și va răspunde la toate întrebările și preocupările tale. Prin intermediul consultanței noastre specializate, vei putea lua decizia înțeleaptă de a investi într-un sistem de acoperiș fotovoltaic.
  Odată ce ai ales acoperișul fotovoltaic potrivit și ai primit devizul personalizat, următorul pas este programarea instalării acoperișului la tine acasă. Echipa noastră de specialiști va asigura o execuție impecabilă a lucrărilor și o funcționalitate optimă a sistemului tău de acoperiș fotovoltaic. Fiecare detaliu va fi luat în considerare pentru a te asigura că beneficiezi de toate avantajele oferite de acest sistem de energie verde. De la montarea panourilor fotovoltaice până la conexiunea la rețeaua electrică, vei avea încredere că instalarea va fi realizată în mod profesionist și eficient.
  După finalizarea instalării, vei putea bucura de un acoperiș durabil, etanș și estetic plăcut. Acoperișurile noastre fotovoltaice sunt concepute pentru a rezista în timp, asigurând o protecție excelentă împotriva intemperiilor și a altor factori de mediu. De asemenea, ele sunt proiectate să genereze energie verde în mod eficient, reducând costurile lunare cu energia electrică. Prin producerea propriilor tale resurse de energie, vei putea economisi bani pe termen lung și vei contribui activ la protejarea mediului înconjurător.
  La Electro Clip Map, ne preocupăm de satisfacția clienților noștri pe termen lung. De aceea, oferim asistență tehnică și servicii de întreținere pentru sistemul tău de acoperiș fotovoltaic. Echipa noastră de specialiști va fi mereu disponibilă pentru a răspunde la întrebările și nelămuririle tale și pentru a te ajuta să monitorizezi performanța sistemului. Astfel, vei avea liniștea și siguranța că acoperișul tău fotovoltaic funcționează în parametri optimi și generează energia verde de care ai nevoie.

  Întrebări frecvente

  Un acoperiș fotovoltaic este o soluție inovatoare și durabilă pentru a obține energie verde. Alegerea unui astfel de sistem îți permite să economisești bani pe termen lung, să protejezi mediul înconjurător și să devii independent energetic.
  Un acoperiș fotovoltaic utilizează panouri solare pentru a transforma energia solară în energie electrică. Această energie electrică poate fi utilizată pentru alimentarea casei tale, reducând dependența de sursele tradiționale de energie și contribuind la protejarea mediului înconjurător.
  Utilizarea unui acoperiș fotovoltaic are multiple avantaje. Acestea includ economii semnificative la facturile de energie electrică, reducerea emisiilor de carbon, protejarea mediului înconjurător și obținerea independenței energetice
  În zilele înnorate sau în timpul nopții, când cantitatea de lumină solară este redusă sau inexistentă, sistemul de acoperiș fotovoltaic nu va produce energie electrică. Cu toate acestea, poți fi în continuare conectat la rețeaua electrică și să beneficiezi de energie electrică de la aceasta.
  Durata instalării unui acoperiș fotovoltaic poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea proiectului. În general, instalarea poate dura câteva zile sau săptămâni, în funcție de condițiile specifice.
  Un acoperiș fotovoltaic de înaltă calitate poate avea o durată de viață de aproximativ 25-30 de ani sau chiar mai mult, cu o întreținere adecvată. Panourile solare au o garanție de performanță pe termen lung și sunt proiectate să reziste la condiții extreme.

  POVESTE DE SUCCES

  Povestea lui Alex – Cum a redus factura lunară la energie electrică cu până la 90%! Situația inițială: Alex, un rezident în mediul urban, plătea lunar aproximativ 100 de euro pentru energia electrică. Această sumă semnificativă îi afecta bugetul și îi punea o presiune financiară constantă. Alex căuta o soluție eficientă și durabilă pentru a-și reduce cheltuielile și a-și proteja mediul înconjurător.
  Decizia inteligentă: Alex a aflat despre Acoperișurile Fotovoltaice Electro Clip Map și a decis să investească într-o sursă de energie verde și independentă. El a instalat un sistem fotovoltaic pe acoperișul casei sale, deschizând astfel ușa către economii semnificative și o viață mai sustenabilă.
  Rezultatele remarcabile: În primul an:
  • Factura lunară la energie electrică a scăzut cu până la 90%. Astfel, Alex a economisit aproximativ 90 de euro lunar, ceea ce înseamnă o economie de până la 1080 de euro pe an
  • Investiția inițială în Acoperișurile Fotovoltaice Electro Clip Map s-a amortizat într-un timp scurt, întrucât economiile realizate i-au permis lui Alex să recupereze costurile în mai puțin de un an.
  La 5 ani:
  • Alex a economisit peste 5400 de euro în următorii 5 ani, în comparație cu costurile pe care le-ar fi avut cu energia electrică convențională.
  • În acest timp, sistemul fotovoltaic a produs energie verde și durabilă, contribuind la protejarea mediului înconjurător.
  La 10 ani:
  • Economia realizată de Alex s-a ridicat la aproximativ 10.800 de euro. Această sumă considerabilă a permis o mai mare libertate financiară și îmbunătățirea calității vieții.
  La 30 de ani:
  • Pe parcursul a trei decenii, economiile totale estimate pentru Alex se ridică la aproximativ 32.400 de euro. Imaginează-ți câte alte lucruri minunate ar putea face cu acești bani!
  În plus, energia produsă de sistemul fotovoltaic al lui Alex a fost complet gratuită și provenită din surse regenerabile, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător și contribuind la construirea unui viitor mai verde și sustenabil.
  Ce poți face tu: Dacă și tu plătești lunar o sumă semnificativă pentru energia electrică și vrei să economisești bani și să contribui la protejarea mediului, Acoperișurile Fotovoltaice Electro Clip Map sunt soluția perfectă pentru tine.

  Povestea lui Alex – Cum a redus factura lunară la energie electrică cu până la 90%!

  Perioadă Economii Anuale Economii pe 5 ani Economii pe 10 ani Economii pe 30 ani
  Primul An Până la 1080 EUR
  5 ani 5400 EUR
  10 ani 10.800 EUR
  30 ani 32.400 EUR
  Astfel, Alex a economisit în primul an până la 1080 de euro, iar în următorii 5 ani economiile sale au ajuns la 5400 de euro. După 10 ani, economiile realizate de Alex au crescut până la 10.800 de euro. Pe măsură ce timpul a trecut, economiile totale estimate pentru o perioadă de 30 de ani s-au ridicat la 32.400 de euro.